Min blogliste

torsdag den 7. juni 2012

Hmm hvad skal jeg mon sy ???

Så har jeg endelig fået vasket noget stof jeg længe har haft liggende. Nu mangler jeg bare ideer til hvad jeg skal lave! Noget af det bliver helt sikkert til hår pynt og andet til pige nederdele, og regner med at tegne et mønster til en lille kjole til datteren.

Her er den første vask:



Nogen der har en ide, og evt. et mønster så sig gerne til :)

onsdag den 6. juni 2012

Lave en DIY?

Hej;) Jeg har på min arbejdsplads faldet over disse konfekt puder:

Hvis nogle er interesserede kan jeg lægge en opskrift op :)

mandag den 4. juni 2012

Fars dags gave :)

I år har jeg opgraderet lidt og købt større gaver end normalt. Sidste år stod det på tegninger og et billed til min mand, målet af vores prinsesse selvf. ;) Lige nu har jeg svært ved ikke at røbe, had mig og datteren har fundet på! Vi har købt en pakke hos en fotograf, hvor vi får taget nogle familie billeder :) Hele 10 får vi med hjem, så det kan kun blive godt!!! Det er hos http://www.christiant.dk/, og jeg glæder mig!!!!! Synes det ser lovende ud:)

Min egen far skal da også begaves;) Har besluttet at inviterer ham, mor, søster og os selv ud og bowle om dagen, og så har jeg fremtryllet 2 biograf billetter til min mor og far til om aftenen :)

Så må det være hjemmelavede gaver igen til næste år:)

søndag den 3. juni 2012

Puma´s fine børnesko !!

Så skete det! Jeg faldt over et par super lækre puma sko, i datterens str. selvfølgelig. Det er lidt som om at efter jeg blev mor, forsvandt næsten alt tøj, sko og accesories der ikke er i børneudgave!


Det er ikke så tydeligt på billedet, men det sølvfarvede stykke, er "glimmer". Min datter kalder det regnbue glimmer, og hun er vild med det!


Den sidder rigtigt godt på foden, og efter en tur i kolonihaven må jeg understrege, at man uden problemer at spille fodbold i den :)


På dette billed, er det åbne stykke i siden mere tydeligt, i det hele taget har den nogle fine detaljer, der gør at den er et glimrende alternativ til laksko eller noget i den dur når man skal fejre noget særligt.